2021 Yılında Türkiyede En Çok Gelir Elde Eden Oyunlar Açıklandı: Listedeki Sürpriz İsme Çok Şaşıracaksınız

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

23.02.2022 06:15:19 tarihinde yayınlandı.

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

Oyunfor.com’un açıkladığı verilere göre bu yıl Türkiye’deki oyun satışları, 2020 senesine göre %17’lik bir büyüme ile rekor tazeledi. En çok ciro yapan oyunlar listesinin ilk sırasında, 2018 yılında mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan PUBG:Mobile yer aldı. 

Oyun sektörü, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Yeni çıkan oyunlar, listeyi zaten fethetmiş durumda ancak 2021 yılında en çok ciro yapan oyunlar listesinde sürpriz bir isim bulunmuyor da değil; Metin 2. 

Listede Metin2 dışında MMORPG dünyasından World of Warcraft da yer alıyor. Aynı zamanda oyun dünyasından sert eleştiriler alan Cyberpunk 2077 de beklentilerin altında kalmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde listeye girmiş durumda. Dilerseniz listeye daha yakından bakalım.


Kaynak webtekno.com

 

İnternet İndirme Hızı Nasıl Artırılır? İşinize Yarayabilecek 7 Yöntem

Neredeyse tüm insanlığın eli ayağı durumuna gelen internet, gezegenin geri kalanıyla olan iletişimimiz de dahil, tüm alanlarda hayatımızı kolaylaştırıyor. Varlığı kadar sunmakta olduğu hızın da önemli bir unsur olduğu internetin, ne yazık ki her kullanıcısı yüksek hızlara erişim sağlayamıyor. Bu durumun birçok değişkeni mevcut. Bunlardan biri bulunulan lokasyonda sunulan hizmetin değişiklik göstermesi iken bir diğeri, satın alınan hızın tam verimlilikte kullanılamıyor olması.

Steam Mobil Uygulaması Baştan Aşağı Yenilendi: İşte Oyuncuların Keyfini Yerine Getirecek Yepyeni Özellikler...

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, yıllardır pek de iyi olmayan bir mobil uygulamaya sahipti. Kullanıcılar, Steam'in mobil uygulaması üzerinden işlerini görebiliyor olsalar da iyi bir deneyim sunulamıyordu. Ancak bu durum an itibarıyla değişmiş durumda. Mobil uygulamasını baştan aşağı güncelleyen Valve, oyuncular için yepyeni özellikler hazırladığını açıkladı.

Instagrama Üç Boyutlu Avatarlarınızı Oluşturup Kullanabileceğiniz Yeni Bir Özellik Geliyor

Meta, Instagram Hikayeler ve direkt mesajlara üç boyutlu avatarların dahil olacağını ve Facebook ile Messenger’daki avatarların da güncelleneceğini duyurdu. Güncelleme sonrasında ilk olarak ABD, Kanada ve Meksika’da bulunan kullanıcılar, Quest VR platformu dahil olmak üzere Meta’nın tüm diğer platformlarındaki çıkartma, paylaşım, profil resimleri ve çok daha fazlasında sanal üç boyutlu avatarları olarak görülebilecekler.