2022 Yılında En Çok İndirilen PlayStation Oyunları Belli Oldu: Zirvedeki Oyunlar Şaşırtmadı

Geçtiğimiz hafta 2023 yılında platformunda çıkacak oyunları duyuran PlayStation, bugün ise yepyeni bir listeyle karşımıza çıktı. Şirket, aralık ayında en çok indirilen oyunları paylaşmasından kısa bir süre sonra geride bıraktığımız 2022 yılının en çok indirilen oyunlarını yayınladı.

20.01.2023 07:45:30 tarihinde yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta 2023 yılında platformunda çıkacak oyunları duyuran PlayStation, bugün ise yepyeni bir listeyle karşımıza çıktı. Şirket, aralık ayında en çok indirilen oyunları paylaşmasından kısa bir süre sonra geride bıraktığımız 2022 yılının en çok indirilen oyunlarını yayınladı.

Paylaşılan liste, PS5 ve PS4 oyunları olarak ayrıldı. Bunun yanı sıra PS VR ve oynaması ücretsiz PlayStation oyunları için de ayrı listeler hazırlandı. En çok indirilen oyunların çoğunluğu beklenen yapımlardan oluşsa da bazı sürprizler de yok değildi. Gelin hep beraber şirketin paylaştığı bu listelere birlikte göz atalım.

Öncelikle listelerin Avrupa ve ABD/Kanada olarak ayrıldığını belirtelim. Efsane seri Call of Duty’nin son oyunu Modern Warfare 2, PS4 ve PS5 listesinin ABD/Kanada bölümünde en üstte yer aldı. Avrupa tarafında ise FIFA 23 iki listenin de zirvesindeydi. Listenin geri kalanında ise God of War: Ragnarök, Elden Ring gibi başarılı yapımları görüyoruz.

Sürpriz ise PS4 listesinde karşımıza çıkıyor. PS5’te ikinci sırada ABD/Kanada’da yeni God of War, Avrupa’da ise Modern Warfare 2 yer alırken PS4’te GTA V karşımıza çıkıyor. Bu da ilk olarak 2013 yılında çıkan yapımın hâlen zirveye oynadığını ortaya koyuyor. Ayrıca Minecraft’ın Avrupa’daki PS4 indirmelerinde üçüncü sırada yer alması da dikkat çeken bir diğer kısım.

İLGİLİ HABER Call of Duty: Modern Warfare II, ABDde Elden Ring’i Geçerek 2022’nin En Çok Satan Oyunu Oldu

PS VR’a baktığımızda ise Beat Saber hem iki tarafta da listenin zirvesinde. Hem PS4’ü hem de PS5’i kapsayan oynaması ücretsiz oyunlar listesinde ise Fall Guys en çok indirilen yapım olmayı başarmış. Lafı uzatmadan gelin hep beraber bu listelere birlikte bakalım.

PlayStation'ın paylaştığı listelerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER 2022 Yılının En İyi PlayStation Oyunları

İLGİLİ HABER Bunlar Adama PS5 Aldırır: Sony, 2023te Çıkacak 23 PlayStation Oyununu Duyurdu

 


Kaynak webtekno.com

 

Steam Mobil Uygulamasının Taş Devrinden Kalma Tasarımı Baştan Aşağı Yenilendi (Steam Guard Kodlarından Kurtuluyoruz)

Oyun dünyasında tüm oyuncuları bir araya getiren platformlardan birisi olan Steam, masaüstü uygulamasını her ne kadar sürekli güncellese de mobil uygulamasını bir süredir göz ardı ediyordu. Kullanıcıların özellikle Steam Guard için kullandığı mobil uygulama, artık ‘daha kullanılabilir’ olmasını sağlayacak bir tasarıma kavuşacak.

Rusya Uzay Ajansından Korkutan Uyarı: Yaptırıma Uğrarsak, Uluslararası Uzay İstasyonu Avrupa veya ABDye Düşebilir

Rusya Uzay Ajansı Başkanı, Rus uzay programını etkileyecek olan herhangi bir yaptırımın Uluslararası Uzay İstasyonu'nun (ISS) ABD veya Avrupa'ya düşmesine yol açabileceği konusunda ültimatom verdi. Roscosmos'un (Rusya Uzay Ajansı) genel müdürü Dmitry Rogozin verdiği demeçte, ‘Rus uzay ajansının yardımı olmadan Avrupa ve ABD’nin Uluslararası Uzay İstasyonu’nu güvenli bir şekilde çalıştıramayabilir veya yere düşmesini engelleyemeyebilir’ ifadelerini kullandı.

Telefonla Çektiğimiz Fotoğrafların Kenarları Neden Uzatılmış Gibi Görünür?

Gelişen akıllı telefonlar, hayatımızdaki pek çok alışkanlığı değiştirdi. Örneğin artık pek çok işimizi akıllı telefonlar aracılığıyla hallediyoruz. Ayrıca attığımız her anı fotoğraflıyor, bazılarını da sosyal medya platformları üzerinde paylaşıyoruz. Şimdi sizlere, akıllı telefonların neredeyse tümünde görülen yaygın bir fotoğraf çekme sorunundan bahsedeceğiz. 

TikTok Hakkında Kan Donduran İddia: Bayılma Challenge Akımı, 7 Çocuğun Ölümüne Neden Oldu!

Bugüne kadar sosyal medya platformlarında başlayan bazı akımların özellikle çocuklar üzerinde olumsuz etkilere neden olduğunu görmüştük. Öyle ki bazı akımlar, çocukların hayatlarını kaybetmesine bile neden olmuştu. Bu akımlardan birisi nedeniyle de günümüzde en popüler sosyal medya platformu TikTok’a karşı pek çok dava yürütülüyor.