2021 Yılının En Çok Hataya Sahip Olan Amiral Gemisi Telefonu Açıklandı: Hala Yeni Hatalarla Karşılaşılıyor

2021 yılında markaların en üst seviye telefonu olarak adlandırılan birçok amiral gemisi telefon piyasaya sürüldü. Bir markanın en yeni teknoloji kullanarak çıkarttığı son telefonuna sahip olmaksa diğer telefon modellerinden daha pahalıya mal oluyor. 

20.02.2022 13:00:30 tarihinde yayınlandı.

2021 yılında markaların en üst seviye telefonu olarak adlandırılan birçok amiral gemisi telefon piyasaya sürüldü. Bir markanın en yeni teknoloji kullanarak çıkarttığı son telefonuna sahip olmaksa diğer telefon modellerinden daha pahalıya mal oluyor. 

Bir amiral gemisine sahip olmaya karar verdiğinizde aldığınız telefonun beklentilerinizi karşılamasını beklersiniz. Bir amiral gemisi telefona sahip olduğunuzda telefonunuzun size çok fazla sorun çıkartmamasını beklersiniz. Görünen o ki bazı amiral gemisi telefonlarda durum böyle olmadı. 

Google Pixel 6 Pro,  Türkiye’de ne yazık ki satışa sunulmadı, yurdışındaysa 899 dolar'dan(12.000TL) satılıyor. Tasarımıyla şık ve zarif bir telefon gibi görünse de Google Pixel 6 Pro’nun piyasaya sürülmesinden bu yana kullanıcılar çağrı kesintisi, sinyal kaybı, parmak izi kilidinin yavaşlığı, ekran titremesi gibi birçok konuda sorunlar yaşadı. Bu sebeple Çin medyasına göre 2021’in en fazla hataya sahip amiral gemisi telefonu Google Pixel 6 Pro oldu. Telefonun şıklığının ve özelliklerin önüne geçmeyi başaran bu hatalar, Google tarafından sürekli düzeltilse de kullanıcılar için hayalkırıklığı olmaya devam ediyor. 

İLGİLİ HABER OnePlus 10 Pronun Beklenenden Çok Daha Performanslı Olduğu Ortaya Çıktı

Son dönemlerdeyse telefonda karşılaşılan yeni bir hata daha oldu. Kullanıcılar albümlerini düzenlemek için ‘Sihirli silgi’ özelliğini kullandıklarında albüm uygulamasının çöktüğünü ve özelliği her kullanmaya çalıştıklarında tekrar aynı sorunu yaşadıklarını belirtti. Bu konuda birçok kullanıcı şikayeti gelmesine rağmen Google tarafından sorunla ilgili henüz resmi bir yanıt yok.


Kaynak webtekno.com

 

Daha Ne Kadar Akıllanacaklar? ‘Internet of Things’, Nesnelerin İnterneti Nedir?

Artık ne cebimizde taşıdığımız telefonlar yalnızca bir telefon, ne de mutfakta duran buzdolabı yalnızca bir buzdolabı. Hatta evimizi süpüren robot süpürge bile bir süredir öylesine ortalıkta dolanmıyor, akıllı sistemi sayesinde nerelerin temiz ya da pis olduğunu görebiliyor. Yani kullandığımız neredeyse tüm cihazlar giderek akıllanıyorlar ve ‘Internet of Things’ yani nesnelerin interneti sayesinde kendi aralarında ve bizimle iletişim kurabiliyorlar.

Facebookun Tartışma Yaratan WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi Hakkında Ülkemizde Açtığı Dava Sonuçlandı

WhatsApp’ın kullanıcı verilerinin Facebook (Meta) ile paylaşılmasını içeren ve sene başında epey konuşulan açıklama sonrasında Rekabet Kurumu, 11 Ocak 2021’de bahsi geçen sosyal medya platformları için geçici tedbir kararı almıştı. Bunu takiben güncellemeye dair yeterince araştırma yapılmadan tedbir kararı alındığını iddia eden Facebook ve WhatsApp ise kararın durdurulmasını talep ederek dava açmıştı. 

Amazon, Yapay Zekâ ile Bölgelerden Gelebilecek Talepleri Öngören Bir Sistem Geliştirdi: Siparişler Daha Hızlı Teslim Edilecek!

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketlerinden biri olan Amazon, birçok farklı kategoride olduğu gibi yapay zekâ konusunda da öne çıkıyor. Amazon’un müşteri karşılama ve küresel operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Stefano Prego’nun CNBC’ye yaptığı bazı açıklamalar da, yapay zekânın şirketin birçok hizmetine entegre edileceğini ortaya koyuyor.

Google, Yapay Zekânın Oluşturduğu Deepfake Görsellere Savaş Açtı: Bir Görselin İlk Kez Ne Zaman Yüklendiği Gösterilecek

Balenciaga giyen Polat Alemdar'ı hatırladınız mı? Bir dönem Papa'dan Polat'a bütün herkesin benzer bir videosu vardı. İşte o videoların yapılmasını sağlayan teknolojinin adı deepfake. Öte yandan bu teknoloji tabii ki sadece eğlence için kullanılmıyor. Dezenformasyon ve algı yönetimi gibi amaçlarla da deepfake kullananlar bulunuyor. İşte bu ikinci gruptaki görselleri ayırmak için artık yeni bir alternatif bulunuyor.