2022 Apple Tasarım Ödülleri Kazananları Açıklandı: İşte Bizzat Appledan Ödül Alan Uygulamalar

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın geliştirici konferansı WWDC 2022'nin ilk gününde çok önemli duyurular yaptı. Şirket tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS Ventura, yenilenen Apple CarPlay, M2 işlemci ve M2 işlemcilerle çalışacak Macbook Pro ve Macbook Air tanıtıldı.

8.06.2022 03:30:25 tarihinde yayınlandı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın geliştirici konferansı WWDC 2022'nin ilk gününde çok önemli duyurular yaptı. Şirket tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS Ventura, yenilenen Apple CarPlay, M2 işlemci ve M2 işlemcilerle çalışacak Macbook Pro ve Macbook Air tanıtıldı.

Şirket bugünse WWDC 2022'nin ikinci günü kapsamındaki etkinliklerini gerçekleştiriyor. Bu bağlamda; Apple'ın geleneksel hale getirdiği 2022 Apple Tasarım Ödülü kazananları da açıklandı. App Store'da yayınlanmış olan iPhone veya iPad uygulamaları arasında bazı kriterler belirleyip, bu kriterleri değerlendiren Apple, bu yıl 12 mobil uygulamaya ödül verdi. Gelin bu uygulamalara hep birlikte bakalım.

Bu kategori, tüm kullanıcılar için anlaşılabilir bir deneyim sunan uygulamaları temsil etmektedir.

Apple'ın kapsayıcılık kategorisinde kazanan ilk uygulama Procreate oldu. Profesyonel çizimlerin yapıldığı uygulama, iPad'ler için mevcut.

Procreate'e ulaşmak isterseniz buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Wylde Flowers, en basit anlatımıyla büyü güçleriyle harmanlanmış bir çiftlik oyunu. Oyuna iPhone, iPad, Mac ve Apple TV üzerinden erişilebiliyor.

Wylde Flowers'a buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Apple'a göre bu kategorinin kazananları Apple teknolojileriyle geliştirilmiş akılda kalıcı, ilgi çekici ve tatmin edici deneyimler sunuyor.

iPhone ve iPad'de kullanılabilen uygulama, kullanıcıların alışkanlıklarını sanatsal görsellerle takip etmesini sağlıyor.


Kaynak webtekno.com

 

Yıllardır Usanmadan Tüm Sorularınıza Cevap Veren Google’ın Sahibi Kim, Nasıl Kuruldu? İşte Hikayesi

Google LLC, hemen hemen tüm sorularımızın cevabını şak diye önümüze çıkartan, yeri geldiğinde eğlence hayatımıza, yeri geldiğinde akademik hayatımıza renk katan arama motoru. Bir başka deyişle Google LLC, çevrimiçi reklamcılık teknolojileri, arama motoru, bulut bilişim, yazılım ve donanım hizmetleri gibi birçok hizmeti içinde barındıran, internet ürünleri konusunda uzmanlaşmış çok uluslu dev Amerikan şirketi.

Türkiyede 2021de En Çok Hangi Platformda Oyun Satışı Gerçekleştiği Belli Oldu

COVID-19'un yol açtığı pandemiden olumlu yönde etkilenen nadir sektörlerden biri, tahmin edebileceğiniz üzere oyun sektörü. Yaklaşık 2 yıllık bu dönemde insanlar evine kapanırken, boş zamanlarında dışarı çıkamadıkları için oyunlara yönelmeye başladı ve bu alışkanlığın henüz bittiğini söylememiz pek doğru olmaz.

Satışlar Son Dokuz Ayda %97 Azaldı: NFT Çılgınlığı Sona mı Eriyor?

İnternet ortamlarında bulunan varlıkların blok zincirine işlenmesiyle oluşan NFT’ler (non-fungible token) son iki yıldır gündemden düşmüyor. Öyle ki daha önce çoğu kez video, tweet, fotoğraf gibi şeylerden oluşan bu varlıkların milyonlarca dolara alıcı bulduğunu gösteren haberler ortaya çıktı.

Cebinde iPhone 14 ile Hız Trenine Binenler Bin Pişman: İşte Nedeni (Hayır, Telefonları Düşmüyor)

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı lansman etkinliği ile Apple, yeni modeli iPhone 14’ü piyasaya sürmüştü. Firmanın en güçlü olduğu pazarlardan olan ABD’de yeni modelin fiyatının da artmamış olması ile birlikte iPhone 14 için bir talep oluşturulmaya çalışıldı ise de yeni eklenen özelliklerin ne kadar tatmin edici olduğu tartışma konusu olmuştu.