2023 ve 2024te Çıkacak Tüm Oyunlar Burada! İşte Summer Game Fest 2023te Gösterilen Tüm Oyunlar

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

13.06.2023 01:45:08 tarihinde yayınlandı.

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

Bu oyunlar arasında Cities: Skylines 2, Starfield, Like a Dragon: Infinite Wealth, Hellblade 2 ve Alan Wake 2 gibi oyunlar da yer aldı. Gelin, Summer Game Fest 2023’te gösterilen ve fragmanı yayınlanan tüm oyunlara yakından bakalım.

Çıkış tarihi: 6 Eylül

İLGİLİ HABER Starfield Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Açıklandı (Game Pass Abonesi Olana Bedava)

Çıkış tarihi: 24 Ekim

İLGİLİ HABER Cities: Skylines 2nin Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Çıkış tarihi: 17 Ekim 2023

Çıkış tarihi: 19 Eylül


Kaynak webtekno.com

 

Dünyanın En Yüksek Takipçili TikTokçusu, Binancein Marka Elçisi Oldu

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, TikTok'ta en çok takipçiye sahip olan kullanıcının değiştiğinden ve Khaby Lame'in artık en popüler TikToker olduğundan bahsetmiştik. Yaşanan yeni bir gelişme ise Lame'in ününe ün katmaya devam edeceğini gözler önüne serdi. Zira en çok takipçiye sahip olan TikTok fenomeni, artık kripto para dünyasının da içinde olacak.

Durdurulamıyor: Metaverseteki Gayrimenkul Satışlarının 2022de Milyar Dolarlara Çıkması Bekleniyor

Son zamanlarda oldukça popüler olan metaverse kavramını duymayan yoktur. Birçok şirketin ve insanın milyarlarca dolar yatırım yaptığı bu sanal evrenler, gün geçtikçe popülerleşiyor. Hatta o kadar fazla popülerleşiyor ki metaverse’de hacca gitmek, sanal konserler izlemek, iş kurmak her geçen gün daha sık duyduğumuz şeyler haline geldi. Bilindiği üzere bu tarz dijital ortamlarda yer alan sanal araziler gibi gayrimenkuller de bu çılgınlığın tepesinde yer alıyor.

Amazondaki İndirimler Bitmeden Uygun Fiyatla Alabileceğiniz 9 Teknolojik Ürün Tavsiyesi

Günümüzde teknolojik ürünlerin fiyatları, döviz kuru ve enflasyon nedeniyle artmaya devam ederken Amazon, geçtiğimiz günlerde başlayan Bahar İndirimleri ile her alanda ihtiyacı olanlara önemli bir fırsat sundu. Bizler de bugün, Amazon Türkiye’de indirime giren ve bir süredir talep ettiğiniz fakat fiyatlardan dolayı alamadığınız bazı teknolojik ürünleri sizler için listeledik.