6 Buçuk Yıldır Uyuyan Ethereum Cüzdanı İlk Kez İşlem Yaptı: Değeri 2.500 Kat Arttı!

Kripto para dünyasında heyecan yaratma potansiyeline sahip bir gelişme yaşandı. 2015 yılında 1.947 adet Ethereum'un eklendiği bir cüzdan, tam 6,5 yıl sonra ilk kez hareketlendi. O dönemlerde 2.000 dolara mal olan, bugünse 5,1 milyon dolar eden Ethereum'lar, an itibarıyla 5 farklı cüzdana dağılmış durumda.

25.02.2022 20:00:27 tarihinde yayınlandı.

Kripto para dünyasında heyecan yaratma potansiyeline sahip bir gelişme yaşandı. 2015 yılında 1.947 adet Ethereum'un eklendiği bir cüzdan, tam 6,5 yıl sonra ilk kez hareketlendi. O dönemlerde 2.000 dolara mal olan, bugünse 5,1 milyon dolar eden Ethereum'lar, an itibarıyla 5 farklı cüzdana dağılmış durumda.

Cüzdan sahibinin neden böyle bir şey yaptığı bilinmezken devasa Ethereum cüzdanında hala beklemekte olan bir miktar Ethereum kaldı. Bu bağlamda; Ethereum'ların 1.024 tanesi farklı cüzdanlara geçti. Asıl cüzdanda ise 923 Ethereum hala kuzu kuzu yatıyor. Cüzdan sahibinin ilk alımı yaptıktan sonra bir daha dokunmadığı cüzdanı neden bozduğu, dağıtılan Ethereum'larla neler yapılacağı şimdilik bilinmiyor.

Cüzdandaki hareketin gösterildiği kayıt.

Haberimizin başında; söz konusu cüzdandaki 1.947 Ethereum'un o günkü ederinin 2.000 dolar civarında olduğundan bahsetmiştik. O cüzdan, şimdilerde 2.500 kat daha değerli. Yani 2015 yılında 2.000 dolarlık yatırım yapan hesap sahibinin karı, yüzde 255 bin'e ulaşmış durumda. Yalnız Ethereum'un fiyatının tüm zamanların en yüksek değeri olan (ATH), seviyesinden hayli uzak olduğunu belirtelim. Ethereum, 2021'in son aylarında 4.700 doların üzerindeydi. Bu kripto para birimi, bu makalenin yazıldığı an itibarıyla 2.748 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

İLGİLİ HABER Mark Zuckerbergin Kız Kardeşi, Twitter Hesabından Yayınladığı Şarkıyla Kripto Piyasasına Gönderme Yaptı

Kripto para piyasaları, zaman zaman bu tür olaylara ev sahipliği yapabiliyor. Ancak bu tür işlemler her zaman gizemli kalıyor. Büyük cüzdandan dağıtılan paraların nerelere gittiği tam olarak bilinemiyor. Peki neden böyle bir şey yapılıyor? Aslında bu sorunun cevabı da yok. Haberimize konu olan yatırımcı, "al, unut, yıllar sonra kontrol et" mantığıyla işlem yapmış olabilir. Belki de o dönemlerde cüzdanın giriş bilgileri ya da yapılan yatırım unutulmuş, şimdi hatırlanmıştır. Bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.

Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir.


Kaynak webtekno.com

 

Gmail Hesabına Farklı Cihazlardan Nasıl Giriş Yapılır ve Şifre Değiştirilir? (Bilgisayar, Android ve İOS)

İlk kez 2004 yılında hayatımıza giren Google şirketinin kullanıcılarına sunduğu Gmail e-posta hizmeti, bugün dünya çapında milyarlarca kullanıcıya sahip. Yani şöyle bir etrafınıza baktığınız zaman pek çok kişinin bir Gmail hesabına sahip olduğunu görürsünüz. Kaldı ki Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız zaten Gmail adresiniz ve parolanızdan oluşan bir Google hesabına sahip olmalısınız.

13 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeninin Babası, Kızının Sapığının Katili Oldu: İşte İnternetten Tiksindiren Cinayetin Detayları

Bugüne kadar internet sapıklarının pek çok değişik hikâyelerini gördük. Fakat geçtiğimiz günlerde paylaşılan yeni bir haber, tüm bu hikâyelerin ötesine geçti. TikTok’ta 1,2 milyondan fazla aboneye sahip olan 15 yaşındaki Ava Majury, bir sapığıyla yaşadığı ve sonu ölümle biten trajik hikâyesini anlattı. Tüm bu olaylar, 2020 yılında yaşandı.

Xiaomi Redmi K60 Ultranın Şemaları Sızdırıldı: Büyük Kameralarla Geliyor

Xiaomi’nin alt markası Redmi, ülkemizde büyük bir popülariteye sahip. Sebebi de aşikar: Uygun fiyata yüksek performans sunması. Markanın K60 serisi de hem globalde hem de ülkemizde başarılı bir başlangıç yaptı. Xiaomi henüz serinin son üyesi Redmi K60 Ultra'yı duyurmadı, ancak telefonun özellikleri daha önce ünlü bir sızıntıcı tarafından paylaşılmıştı.

Bir Neslin Vazgeçilmez Medya Oynatıcısı Winamp Geri Dönüyor (Hem de Yepyeni Bir Tasarımla!)

Özellikle de şu an 20’li yaşlarının sonlarında ve 30’larında olan nesil için Spotify, Deezer, Tidal, fizy ve benzeri müzik dinleme platformlarının henüz olmadığı; bunlar yerine sevdiğimiz şarkıları bilgisayara indirdiğimiz dönemlerde Winamp hepimizin vazgeçilmeziydi. İndirdiğimiz şarkıları Winamp aracılığıyla dinler, bugün çoğumuzun Spotify’da yaptığı şarkı listelerini yine buradan oluştururduk.