Gündeme Bomba Gibi Düşen Threads’e "Keşke Gelse" Dediğimiz Özellikler

Hepimiz Threads’e giriş esprilerimizi yapıp bitirdiğimize göre eğri oturup doğru konuşarak platformu değerlendirmeye başlayabiliriz. Doğruyu söylemek gerekirse uygulama, şu ana kadar oldukça iyi bir performans gösterdi. Bunu da büyük ölçüde doğru zamanlama ve kaliteli altyapısı sayesinde başardı.

11.07.2023 00:30:11 tarihinde yayınlandı.

Hepimiz Threads’e giriş esprilerimizi yapıp bitirdiğimize göre eğri oturup doğru konuşarak platformu değerlendirmeye başlayabiliriz. Doğruyu söylemek gerekirse uygulama, şu ana kadar oldukça iyi bir performans gösterdi. Bunu da büyük ölçüde doğru zamanlama ve kaliteli altyapısı sayesinde başardı.

Fakat bu, platformun önemli eksiklerinin olmadığı anlamına gelmiyor. Yeni çıkmış olmasına rağmen Threads, listemizdeki eskikleri ortadan kaldırmazsa potansiyel başarısı çok geçmeden sönebilir. Tabii listemize geçmeden belirtelim, burada Twitter veya Threads fanatikliği yapmadan objektif doğrular üzerine konuşuyor olacağız. Kıyas yaptığımız kısımlarda ise karşı tarafta Twitter olacak.

Twitter’da bunu yapmak için her ne kadar ücret ödememiz gerekse de Threads’in Twitter’a değil Instagram’a bağlı olduğunu ve Instagram’da gönderi düzenlemeyi rahatça yapabildiğimizi biliyoruz. Mark Zuckerberg’ün, bunun için tıpkı Twitter gibi abonelik talep etmeyeceğini umalım. Ek olarak mavi tikiniz olsa bile düzenleme yapamadığınızı belirtelim.

Meta’nın diğer uygulamalarında hashtag’ler olduğunu görüyoruz fakat Threads üzerinde böyle bir şey bulunmuyor. Fakat böyle bir uygulamanın temel taşlarından olan etiketler, çok geçmeden uygulamaya eklenecektir.

Threads’i açtığınızda muhtemelen içinizi kanatan Çağrı Taner sayfaları ve komik olmayan “Aaa burası da ne?” esprileri sizleri karşılamıştır. İşin garip yanı, hâlâ takip ettiklerinizi değil, trend olan gönderileri akışta görüyorsunuz. Bunun da Twitter’da olduğu gibi “Sana Özel” sekmesiyle çözülmesini umuyoruz.

Threads’de profil bölümüne girdiğinizde sadece takipçi sayınız görünüyor ve buna dokunduğunuzda takipçilerinizi görebiliyorsunuz. Fakat takip ettiğiniz kişiler bölümünün nerede bulunduğu meçhul. Her ne kadar diğerlerinin sizi takip edip etmediğini profillerinden veya takipçilerinize bakarak görebilseniz de gözümüz, ayrı bir “takip edilenler” bölümünü aramıyor değil.

Çoğu kişi kendini akışa bırakıp Threads’e girmiş, bu bağlamda da her şeye onay vermiş olabilir. Sonra da uygulamanın bu kişinin hoşuna gitmediğini ve hesabını kapatmak istediğini düşünelim. Threads hesabının silmek için Instagram Yardım Merkezi’nin söylediğine göre Instagram hesabının da silinmesi gerekiyor.


Kaynak webtekno.com

 

Avrupa Birliğinden Kripto Para ile İşlem Yapan Bankalara "Borsa Çöktü, Para Gitti" Devrini Bitirecek Yeni Kurallar

2022 yılı, kripto para yatırımcıları için pek de iyi geçmedi. Zira Terra (LUNA) ile FTX'in iflası gibi olaylar, bir yandan yatırımcıya zarar ettirdi diğer yandan da sektöre olan güveni sarstı. Tüm bunlara paralel olarak ise regülasyon tartışmaları başladı. Gelen son haberler, Avrupa Birliği'nin kripto paralarla ilgili önemli bir regülasyonu hayata geçirmek üzere olduğunu gözler önüne serdi. 

Googleda İller Hakkında En Çok Hangi Soruların Cevabı Merak Ediliyor?

Üç tarafı denizlerle çevrili olan ve dört mevsimin de yaşandığı ülkemizde bildiğiniz üzere 81 ilimiz bulunuyor. Bunların bazıları aynı bölgelerde bulunuyor olsa da her birini diğerinden ayıran eşsiz özellikleri bulunuyor. Bu noktada yemekler, ilin tarihi değeri ve değerleri gibi etkenler kendisinin öne çıkmasını sağlıyor.

Biz Bembeyaz Görsek Bile Aslında Rengarenkler: Yıldızlar Hakkında Hem İlginç Hem Etkileyici 8 Bilgi

Geceleri gökyüzünü muhteşem bir yer haline getiren yıldızlar, çekirdeklerinde ışık ve ısı üreten, çoğunlukla hidrojen ve helyumdan oluşan devasa gök cisimleridir. Güneş dışında, gökyüzünde gördüğümüz tüm yıldızlar Dünya’dan ışık yılı uzaklıktadır. Evrende sayılarının milyarlarca bulunduğunu bildiğimiz galaksilerin yapı taşlarıdır. Her ne kadar kaç tane yıldız olduğunu bilmek imkansız olsa da gökbilimciler yalnızca Samanyolu galaksimizde 200 ila 400 milyar tane yıldız olduğunu düşünüyor.