2022 Yılının En İyi PlayStation Oyunları

Geride bıraktığımız 2022, oyun konusunda da oldukça başarılı yapımların çıkış yaptığı bir yıldı. Farklı platformlardan birçok iyi yapım piyasaya sürülürken biz de sizler için bu yıl çıkmış en iyi PlayStation oyunlarını derledik.

31.12.2022 11:45:10 tarihinde yayınlandı.

Geride bıraktığımız 2022, oyun konusunda da oldukça başarılı yapımların çıkış yaptığı bir yıldı. Farklı platformlardan birçok iyi yapım piyasaya sürülürken biz de sizler için bu yıl çıkmış en iyi PlayStation oyunlarını derledik.

God of War: Ragnarök’ten Stray’e kadar birçok oyunu içeren ve herhangi bir sıralama olmadan oluşturduğumuz bu listemiz, bu yıl içinde PlayStation için piyasaya sürülen bazı oyunları içeriyor. Bu yüzden Elden Ring gibi oyunlar yer almıyor. Daha fazla uzatmadan oyunlara geçelim.

Oyunun PlayStation sayfası

Sony'e bağlı Santa Monica Stuido tarafından geliştirilen God of War: Ragnarök, 2018 yılında çıkan God of War'ın devamı. 'Yılın Oyunu' ödülünü kaybetse de bazıları tarafından yılın en iyisi olarak nitelendirilen yapım, Kratos ve Atreus'un Dokuz Diyar'daki destansı serüvenine odaklanıyor.

Oyunun PlayStation sayfası

BlueTwelve stüdyo tarafından geliştirilen Stray, tüm platformlarda bu yıl çıkan en iyi oyunlardan biri. Yapım, ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisinin unutulmuş bir şehirdeki macerasını konu ediniyor.

Oyunun PlayStation sayfası

Macera/RPG türündeki Horizon Forbidden West, Guerilla Games tarafından geliştirilen tek oyunculu bir açık dünya oyunu. 2017'de çıkan Horizon Zera Dawn'ın devamı niteliğinde olan ve muazzam görüntülere sahip olan yapım, Nora kabilesinin genç avcısı Aloy'un macera dolu hikâyesini anlatıyor.


Kaynak webtekno.com

 

Google’ın Apple’a Rakip Olacak Cihazı Pixel 7 Pro’nun Ekranı İlk Kez Görüntülendi: İşte Telefon Hakkında Bildiğimiz Her Şey!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google, merakla beklenen akıllı telefonları Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’yu ilk kez geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir etkinlikte gösterdi. Şirket daha sonra yaptığı bir açıklamayla da 6 Ekim 2022 tarihinde bu telefonların detaylı bir şekilde tanıtılacağını duyurdu.

Apple Müzike Canlı Performanslar Geliyor: Sevdiğiniz Şarkıcıları Konserdeymiş Gibi Dinleyebileceksiniz!

Spotify ve YouTube Music gibi milyonlarca kullanıcıya sahip olan müzik platformları, uygulamalarına yeni özellikler getirerek kullanıcı deneyimini iyileştirmeye çalışıyor. Teknoloji devi Apple tarafından geliştirilen müzik servisi Apple Music de aynı şekilde diğer platformlarla olan rekabette öne çıkmak için yeni özelliklerini platformuna ekliyor. 

Xbox Game Passin Adı Değişti: Bilgisayarlarda Artık Xbox Yazmayacak

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, PC sahibi oyun tutkunlarına önemli avantajlar sunan "Xbox Game Pass for PC" isimli abonelik hizmetinin ismini değiştirmeye karar verdi. Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre hizmet artık, yalnızca "PC Game Pass" olarak isimlendirilecek.