2023 ve 2024te Çıkacak Tüm Oyunlar Burada! İşte Summer Game Fest 2023te Gösterilen Tüm Oyunlar

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

13.06.2023 01:45:08 tarihinde yayınlandı.

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

Bu oyunlar arasında Cities: Skylines 2, Starfield, Like a Dragon: Infinite Wealth, Hellblade 2 ve Alan Wake 2 gibi oyunlar da yer aldı. Gelin, Summer Game Fest 2023’te gösterilen ve fragmanı yayınlanan tüm oyunlara yakından bakalım.

Çıkış tarihi: 6 Eylül

İLGİLİ HABER Starfield Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Açıklandı (Game Pass Abonesi Olana Bedava)

Çıkış tarihi: 24 Ekim

İLGİLİ HABER Cities: Skylines 2nin Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Çıkış tarihi: 17 Ekim 2023

Çıkış tarihi: 19 Eylül


Kaynak webtekno.com

 

Baldurs Gate 3, Üçüncü Şahıs Bakış Açısıyla Oynanabilir Oldu

3 Ağustos’ta yayınlanan ve tüm oyun dünyasını alt üst eden Baldur’s Gate 3, izometrik RPG türünde olmasına rağmen beklenmedik bir popülerlik yakalamayı başardı. Tabii oyun her ne kadar mükemmel bulunsa da kimi oyuncular, halen oyunun izometrik RPG olması nedeniyle bu dünyaya atılmayı tercih etmiyor.

Facebook, Önümüzdeki Yıl Satışa Sunacağı Bir Akıllı Saat Üretmeyi Planlıyor

Facebook, günümüzde yalnızca bir sosyal medya platformu olmanın ötesinde bir teknoloji şirketi konumuna gelmiş durumda. Şirket, özellikle 2014 yılında satın aldığı Oculus şirketiyle sanal gerçeklik dünyasına bugüne kadar büyük katkıda bulundu. Yeni paylaşılan bir habere göreyse Facebook, ürettiği donanımlar arasına akıllı saatini de eklemeyi planlıyor.

Samsung, Yenilenmiş Telefon Satışlarını Artırıyor: Peki Türkiyede Satışlar Başlayacak mı?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile ilgili dikkat çekecek bir gelişme yaşandı. Teknoloji sitesi Techradar'a özel bir açıklama yapan şirket yetkilileri, "Re-Newed" olarak isimlendirilen yenilenmiş telefon hizmetinin kapsamının genişletileceğini söylediler. Peki bu durum tüketiciyi nasıl etkileyecek? Gelin hep birlikte Samsung'la ilgili yeni gelişmeye yakından bakalım.

Vakaları Takip Ettiğimiz Hayat Eve Sığar Uygulamasıyla Yapabileceğiniz 10 Şey

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hala yaşamakta olduğumuz Covid-19 pandemisinin ilk vakaları ülkemizde görülmeye başladıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilerek kullanıma sunulan Hayat Eve Sığar mobil uygulamasını uzun zamandır kullanıyoruz ancak pek çoğumuz bu uygulamayı yalnızca HES kodu almak için kullanıyor ve özelliklerini bilmiyoruz.