Boğaziçi GameJam ‘23 Kayıtları Açıldı!

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü - Compec tarafından, bu sene 3.kez gerçekleştirilecek olan 48 saatlik oyun geliştirme maratonu Boğaziçi Game Jam için kayıtlar başladı.

15.05.2023 04:00:33 tarihinde yayınlandı.

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü - Compec tarafından, bu sene 3.kez gerçekleştirilecek olan 48 saatlik oyun geliştirme maratonu Boğaziçi Game Jam için kayıtlar başladı.

19-21 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan maratonda, verilecek temaya göre katılımcılar ekipleriyle oyunlar geliştirecek.

19 Mayıs Cuma günü yapılacak olan panellerin ardından temanın açıklanmasıyla başlayacak olan maraton, 48 saat sonra sona erecek ve çıkan oyunlar jüriler tarafından değerlendirilecek.

3 Haziran’da ise Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de paneller ve networking dolu bir final günüyle kazananlar açıklanacak ve ödüller dağıtılacak. Final gününde, 5 kategoride 3 oyuna toplamda 15.000? ödül verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen ancak takımı olan kişiler ise, discord üzerinden kendilerine takımlar bulabilecek.

Takımınızla kendi oyununuzu geliştireceğiniz, alanında uzman mentörlerden destek alabileceğiniz ve sonunda oyununuzu birbirinden değerli jürilerin önüne çıkarıp ödül kazanabileceğiniz bu 48 saatlik maratona katılmak için bu link üzerinden ulaşacağınız kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz. 


Kaynak webtekno.com

 

Yeni Nesil Çok Farklı: Einsteindan Daha Fazla IQya Sahip Olan 12 Yaşındaki Çocuk, Ailesinden Hediye Olarak Kripto Para İstedi

Kripto para birimleri tüm dünyada gittikçe popülerleşiyor. Dünya çapında milyonlarca insan kripto para alıp satmaya veya alıp kenarda tutmaya çalışıyor. Birçok uzman da bu kripto paraların ‘geleceğin para birimi’ olabileceğine inanıyor. Kısaca bu dijital varlıkların popülaritesinin son birkaç yılda uçuşa geçtiğini söylememiz yanlış olmaz.

Ayda 700 Bin TLye Kendi ChatGPTnizi Eğitmek İster misiniz? (Biz İstemeyiz)

Yapay zeka destekli teknolojiler, son dönemlerde haberlerimize sık sık konu oluyor. ChatGPT ve DALL-E gibi teknolojiler, her geçen gün hayatımıza biraz daha entegre oluyor. Ancak bu tür yapay zeka araçlarını geliştirmek pek de kolay değil. Hatırlayan okurlarımız vardır; Microsoft, ChatGPT'nin eğitilmesi için hazırlanan süper bilgisayara yüzlerce milyon dolar harcamıştı.