En Hızlı ve Düşük Ücretle Para Transferi Yapabileceğiniz Kripto Para Ağları - 2023

Bir borsadan ya da bir cüzdandan diğerine kripto para aktarırken herkes en hızlı ve en düşük ücretler ile işlem yapmak ister. Ancak bu süreç biraz sorunlu olabilir.

28.10.2023 10:00:15 tarihinde yayınlandı.

Bir borsadan ya da bir cüzdandan diğerine kripto para aktarırken herkes en hızlı ve en düşük ücretler ile işlem yapmak ister. Ancak bu süreç biraz sorunlu olabilir.

Her bir kripto paranın fiyatı sürekli olarak değişmektedir ve aynı zamanda kullandığınız blok zincir ağının hızı para transferi yaparken çok önemlidir.

En hızlı ve en düşük ücretlerle kripto para transferi yapmak için ilk olarak kullandığınız borsa ya da cüzdanın transfer seçeneklerini bilmeniz gerekir. Bunu, kullandığınız platforma girip transfer sayfasına giderek kolayca öğrenebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz kripto para transfer seçeneklerini öğrendikten en ucuz olanı bulmak için hepsini tek tek deneyebilirsiniz. Ancak burada kripto para ağları ve blok zincirlerin hızı devreye girmektedir. Bazı blok zincirlerde transfer ücretleri düşük olsa da hız çok yüksek olmayabilir.

En hızlı ve düşük ücretlere sahip kripto para ağlarının hızları genellikle benzerdir. Ancak bu ağları kullanırken transfer ücretleri kripto para fiyatları sürekli olarak değiştiğinden farklı olabilir.

Nano (XNO) 2014 yılında RaiBlocks adı ile piyasaya sürüldü. Kurucusu Colin LeMahieu; Dell, AMD ve Qualcomm gibi dev teknoloji şirketlerinde çalışan bir isimdir. 2017’den itibaren Nano kripto para ağının gelişimini üstlenen Nano Vakfında yöneticilik yapmaktadır.

2018 yılında yeniden markalaşmıştır ve yeni adı Nano hızlı ve kolay blok zincir ağını tasvir etmek için seçilmiştir. Nano, modern dünyanın dijital para birimi olarak kendini tanıtmaktadır. Nano (XNO) ağının amacı güvenilir, ücretsiz ve neredeyse anlık kripto para transferleri gerçekleştirmektir.

2021 yılında Nano, ISO standartlarını karşılamak için kripto para birimi adını XNO ve sembolünü ? olarak değiştirdi. Nano ağında transfer yapmak ücretsizdir ve ağ, saniyede 1.000 işlem yapabilir. Tüm bu süreç, ağın ekstra enerji tüketmesine neden olmaz. Bu açıdan, Nano ağı tamamen çevre yanlısıdır.


Kaynak webtekno.com

 

Böyle Dalgınlık mı Olur: 4 Milyon TLlik NFT, Yanlışlıkla 40 bin TLye Satıldı

Her geçen gün biraz daha yaygınlaşan NFT çılgınlığında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Uzun zamandır NFT paylaşımları yapan ve bu NFT'leri Opensea gibi platformlar üzerinden satan Maxnaut isimli tasarımcı, bir NFT için yanlış fiyat girdi. Satış bedeli için 75 Ethereum yerine 0.75 Ethereum yazan satıcı, "Bored Ape" isimli NFT'sini yanlışlıkla 3.000 dolara (yaklaşık 42 bin TL) sattı. Bu yanlışlık olmasa, satıştan 300 bin dolar (yaklaşık 4.3 milyon TL) kazanılacaktı.

Türkiyede Çok Satan Samsung Telefonlar ve Bazı vivo Modellerinde Kritik Güvenlik Açığı Tespit Edildi!

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın siber güvenlik araştırma birimi Project Zero, Samsung ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. Siber güvenlik uzmanları, Samsung'un bazı Exynos işlemcilere entegre edilen modemlerinde 18 güvenlik açığı buldu. Bu güvenlik açıklarından 4 tanesi çok kritikti. Zira bilgisayar korsanları, sadece telefon numaraları üzerinden bu 4 güvenlik açığını sömürebilir, telefonda tam hakimiyet elde edebilirdi.

ASUS, Oyuncuların Kalbini Fethedecek Yeni Oyuncu Donanımlarını Tanıttı: İşte Tanıtılan Tüm Ürünler

Bilgisayar donanımı konusunda dünya çapında en popüler isimlerden biri olan ASUS, bu akşam düzenlediği ASUS ROG Break All Limits etkinliğinde yeni oyuncu ekipmanlarını ve donanımlarını tanıttı. Bilgisayar meraklılarının yakından takip ettiği etkinlikte ASUS’un yeni ROG anakart serisini, güç kaynağını, kulaklığını, oyuncu monitörlerini gördük.

En Az 1 Milyon WhatsApp Hesabı Çalındı: Meta, Hesapların Çalınmasına Yol Açan Şirketlere Dava Açtı!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ın çatı şirketi Meta, dikkat çeken bir davanın birinci tarafı oldu. Şirket, "HeyMods", "Highlight Mobi" ve "HeyWatsApp" isimli şirketlere dava açtığını duyurdu. Meta, hazırladığı şikayet dilekçesinde bu şirketlerin, en az 1 milyon WhatsApp hesabını ele geçirdiklerini ve kendi amaçları uğruna kullandıklarını söylüyor.